Sök


Pau 8- R 9 - 5010D

Begagnat RADHUSPris: €179,000
Storlek: 87 m2 ByggarealReference: Pau 8- R 9 - 5010D
Sovrum: 2Badrum: 2
Terrass: 14 m2Takterrass: 20 m2
Källare: NejLuftkonditionering: Ja
Boareal: 70 m2Garage: Nej
Veranda: NejGemensam bassäng
Nära affärerMöblerad
Energi certificat

Los Almendros (5010D)

Vackert söderläge radhus. Rymlig bostad som ligger i PAU - 8 mycket nära Villamartin Plaza och alla bekvämligheter du kan behöva.

Den består av 2 sovrum, 1 badrum och separat toalett, vardagsrum med öppen spis och stort öppet kök med access till bakre trädgårdsområdet, terrass på 9 m2, balkong på 5 m2 och en takterrass på 20 m2, 4 km från stränderna i Orihuela Costa.

Den närmaste stranden är La Zenia-stranden, som utöver antalet stora stränder i området har tilldelats den europeiska blå flaggan för renhet, säkerhet och tillhandahållande av faciliteter för hela familjen.

Villamartín har två golfbanor, Villamartín Golf Course och Las Ramblas Golf Course, som ligger på Costa Blanca, i Orihuela kommun och i provinsen Alicante.

Plaza Villamartín är en annan viktig attraktion och erbjuder ett stort utbud av affärer, barer, banker och restauranger.

För shoppingälskare är shoppingcentret Zenia Boulevard, med över 150 butiker och matställen, det största köpcentret i provinsen, också inom gångavstånd från Villamartin.

Karta
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.